Nytt design på hjemmesiden

Holder på med nytt design på HJEMMESIDEN.
Jeg er ganske så fersk i å designe hjemmesider så akkurat nå er hjemmesiden veldig hvit, litt pga at jeg ikke får til tabellene mine i dreamweawer, får feilmelding når jeg prøver å sette dem inn (om eksperten som kan gi meg hjelpe er på hyttetur)

Etterhvert så blir nok siden bedre, jeg må bare få litt tid på meg og tenke ut design, det som er helt sikkert er ar jeg skal ha hvit bakgrunn på selve siden hvor jeg viser frem bildene mine, da kommer de bedre frem.

Noen bilder fra igår (dagens bilder kommer imorgen, har ikke orket å redigere dem)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s