Mer om hjemmesiden og bilder

Jeg styrer og ordner fælt om dagen med HJEMMESIDEN og dens layout, blir litt frem og tilbake, kan ikke så mye koding på Dreamveawer, så jeg må prøve meg mye frem.
Litt hjelp må jeg ha, jeg får ikke satt opp skikkelig css-skjema også vil plutselig ikke bildene vises når jeg legger dem inn på hjemmesiden (dvs de vises på hjemmesiden, men ikke design siden min når jeg lager siden, så jeg må gå frem og tilbake fra dreamveawer til bildeprogrammet mitt for å se hvordan bilde jeg holder på med…men det får jeg ordnet på når jeg får litt help).

Ellers så har vi vært på morgentur sammen Else og Turbo.
Også har vi vært hos mamma og sittet ute der og solt oss litt, resten av dagen har vært stille og rolig, deilig.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s