Tenke positivt??

Tja…hva skal man si??
Noen ganger så suger dagene big time…

Mormor er jo kjempe syk, har flyttet fra sykehuset til et bo og behandlingshjem.
Da hun flyttet dit sa hun at hun ikke trivdes der, nå tror jeg hun har blitt mer vant med å være der og trives litt bedre, men det er IKKE gøy å vite at hun ikke trives å være på et sted hun må være…

Det har vært tidenes værste sommer, noe som resulterer i vonde ledd både på meg og bikkja.
Idag har jeg begynt med litt fysioterapi på Chicka igjen, jeg knasker smertestillende de dagene det verker for mye.

Man burde vel tenke på at man tross alt har det bra, har tak over hodet, ok økonomi, mat på bordet osv osv, men det hjelper ikke når man føler at ting er kjipt akkurat nå, man må vel få lov til å ha det litt kjipt selvom andre har det verre enn deg selv?? Eller???

Et lite hjerte sukk bare 😉

Reklame

3 responses to “Tenke positivt??

  1. Hjertesukk er lov 🙂
    Er også lov å synes synd på seg selv, selv om andre mennesker har det verre. Dine problemer er kanskje ikke allverden, men de er -din- verden.
    Håper mormoren din trives bedre på hjemmet etterhvert.

    • Hei du,Se5 fint at du deler det er sikkert mange som har det se5nn som deg. Som vet hva hjerett vil, men hodet leker med tanken pe5 det man ikke vil.Jeg er ikke noen ekspert, men jeg tenker at dette er en me5te e5 bearbeide det som har skjedd pe5, som er helt fantastisk menneskelig. Det du har opplevd kan jeg ikke en gang forestille meg, men jeg har diktet historier fra mitt eget liv, men med en annen slutt en den historien og virkeligheten gav. Det er ikke sykt, rart eller slemt at du tenker se5nn, det er bare hjernen din som forteller kroppen at den kan forsvare seg selv, kan leve og kan overleve og ve6re trygg fra ne5 av og for alltid. For meg var det det som gjorde at jeg kom bort fra angsten og tilbake til virkeligheten, som var for tung e5 be6re i utgangspunktet.Innlegget ditt er veldig klokt og veldig modig. Jeg kjenner ikke deg og ikke de vennene jeg er utrolig lei for at du har mistet, men jeg og mange med meg har ikke glemt dere, eller hvordan dere har det. Vi sender omsorg og forste5else og vi lytter gjerne hvis dere vil fortelle. Marianne

  2. Ja du har lov å være sur og lei og sutre selv om andre i verden har det verre enn deg.

    Håper inderlig mormoren din vil trives bedre etterhvert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s